Vaikka järjestelmän perussäännöt ovatkin kaikille samat, voivat lainojen ehdot kuitenkin vaihdella eri pankeista riippuen, sillä lainanantaja voi lainaa myöntäessään noudattaa myös omia lainanantoperiaatteitaan

- ASIAKIRJOJA ENNÄTYS NOPEASTI

. – Useita asiakkaita voi olla myymälässä kerrallaan, Pennanen sanoo. Ostoksista saa halutessaan myös paperisen kuitin. Jos haluat muuttaa kieltä, käy profiilissasi muuttamassa kieli haluamaksesi. Pennasen mukaan moduulikaupassa voi myydä lähes mitä tahansa tuotteita – vaikka tomaatteja – kunhan ne ovat pakattuja. Aiemmin sama kauppakontti oli kolmisen viikkoa Forssassa sikäläisen Citymarketin pihassa. Jos viestiä ei tule, tarkista ettei viesti ole mennyt roskaposteihin.Käyttäjätili lukkiutuu viiden virheellisen yrityksen jälkeen samalla käyttäjätunnuksella.

#PN | 14V järjestelmän lataaminen / latautuminen

. Moduulikaupan ei myöskään tarvitse olla kontissa, vaan se voi sijaita vaikka ison marketin aulassa. Tulokset olivat Rivenderin toimitusjohtajan Juha Pennasen mukaan hyvät. – Jokaisessa yksikössä on oma prosessori ja ohjelmisto pyörii taustalla. Tee vain yksi lainahakemus ja sivusto lähettää sen kaikille yhteistyökumppaneilleen. Tarkoituksemme on myydä järjestelmäämme lisenssillä. Perinteiset kyläkaupat maakunnissa ja korttelikaupat kaupungeissa käyvät vähiin ja Rivender tähtääkin moduulikaupasta niiden mahdollista korvaajaa. Rivender ei itse ole ruokakauppias, vaan järjestelmän toimittaja, Pennanen tähdentää. Esimerkiksi litran mehupurkeille on pystymallinen yksikkö. Vaikka järjestelmän perussäännöt ovatkin kaikille samat, voivat lainojen ehdot kuitenkin vaihdella eri pankeista riippuen, sillä lainanantaja voi lainaa myöntäessään noudattaa myös omia lainanantoperiaatteitaan. Perinteisen pankkilainan lisäksi yrityslaina voi olla luonteeltaan rahoittajan myöntämä pikavippi, kulutusluotto tai joukkorahoituslaina.. Asiakkaat saavat tuotteita silloinkin kun varsinainen kauppa on kiinni. Rekrytoijan ja sisäisen hakijan tunnus on viraston työsähköposti. Kontti seisoo yrityksen toimitilan pihassa Kappelitiellä ja on avoinna ympäri vuorokauden joka päivä. Olutta ja tupakkaa ei kaupasta saa. Puoliautomaattisena moduulimyymälä voisi toimia niin, että osan päivää henkilökuntaa olisi paikalla. Esimerkiksi yli 1 000 euron lainoja on vaikea saada, sillä nämä kulututsluotot vaativat hyvin usein säännöllisiä tuloja, joihin voi sisältyä sekä palkkatulo, että eläke. Ulkoisen hakijan tunnus on yksityissähköposti. Espoolaisille avautuu tänään mahdollisuus tehdä ruokaostoksia kaupassa, jossa ei ole lainkaan myyjiä. Asiakas kirjautuu Modulshopiin sirullisella maksukortilla ja kerää sen jälkeen tuotteet samalla kortilla. Kauppias voi myös hinnoitella tuotteen etänä, selvittää Pennanen. Moduulirivistö viilennetään jääkaappikylmäksi. Valtiolle.fi -järjestelmän hakijapalvelu Valtiolle.fi-järjestelmään liittyvissä ongelmatilanteissa hakijoiden tukena on hakijapalvelu. Niittykumpuun on tuotu kontti, jonka sisällä on espoolaisen Rivenderin kehittämä testimyymälä. Vaikka järjestelmän perussäännöt ovatkin kaikille samat, voivat lainojen ehdot kuitenkin vaihdella eri pankeista riippuen, sillä lainanantaja voi lainaa myöntäessään noudattaa myös omia lainanantoperiaatteitaan. Jos yhteen yksikköön tulee vika, se ei vaikuta muiden yksiköiden toimintaan. Tällöin kokeile unohtuneen salasanan palautusta kirjautumissivulta. Yritys on kehittänyt järjestelmäänsä kolme ja puoli vuotta ja tähyää sille Suomen lisäksi markkinoita myös Euroopasta. Vaikka olisit luonut järjestelmän ulkoiselle puolelle tunnuksen virkasähköpostilla, sillä ei ole mitään vaikutusta sisäiselle puolelle rekisteröitymiseen/ kirjautumiseen.

Rivender testaa myymäläänsä joitakin viikkoja. Kiinnostusta on Pennasen mukaan osoitettu jo muun muassa Norjasta, Virosta, Saksasta ja Espanjasta. Näissä koko lainanhaun prosessi tapahtuu netissä, eli erikseen sitä varten ei tarvitse varata aikoja minnekään. – Tekes on tukenut meitä ja tavoitteena on alusta asti ollut vientituotteen tekeminen. Tuotteet ovat moduuleissa eli yksiköissä, joita testikaupassa on neljää eri kokoa. Kaupan pihassa Modulshop -niminen testimyymälä oli siksi, että Rivenderissä on mukana useita kauppiaita.

Boeing sijoitti moottorit uudella tavalla 737 MAX 8.

.

Kommentit