Tililtä löytyy Kulutusluotto heti ja se auttaa myös, mikäli eteen tulee yllättäviä isompia menoeriä, jotka muuten veisivät perheen koko kuukauden budjetin

Osti hän vielä lahjaksikin kirjan mukaan, Iida myhäilee. Kirjan hahmoilla on kaikkien ilvesläisten tuntemia nimiesikuvia. – Meitä ihmisiäkin on monenlaisia. Päähenkilö Niilo-krokotiili saa kavereikseen muun muassa Raimon, Mariannen, Arin ja Tuukan. Osa hahmojen esikuvistakin on jo ehtinyt antaa palautetta. pelattavan Ilves-HPK-ottelun yhteydessä. Syksyllä aloitimme, ja jouluksi satupuuhakirja olikin jo myynnissä. Satupuuhakirjalle on ollut selvä tilaus, ja se onkin käynyt hyvin kaupaksi. Tarinan lisäksi kirjan ideana on olla lapsille osallistava, ja siitä löytyykin paljon tehtävää, Iida Masonen kertoo.. – Tein tarinan pohjan, ja yhdessä Laakson Sadun ja Giannetan kanssa muokkasimme sitä sitten lopulliseen muotoon. Tililtä löytyy Kulutusluotto heti ja se auttaa myös, mikäli eteen tulee yllättäviä isompia menoeriä, jotka muuten veisivät perheen koko kuukauden budjetin. Kaikkien huomioon ottaminen on tärkeä asia, ja joukkueurheilussa sitä opitaan hyvin, Giannetta jatkaa. Summa voi määritellä myös sen, minkä ikäinen hakijan tulee olla ja ikärajat vaihtelevat usein 20 – 26 ikävuoden välillä.

Aapo-muulin opettaminen liinassa kulkemiseen

. – Samalla halusimme tuoda myös Ilves ry:n roolia esiin. Toisaalta se voi myös olla tapa yrittää pitää yllä sitä elämänlaatua, joka hakijalla oli ennen työttömäksi joutumista. Lapset ovat ihan supertarkkoja sellaisissa asioissa. – Lapsille ei ole välttämättä ollut hirveästi Ilves-aiheista tavaraa tarjolla. Giannetta Porta nautti kirjan teosta ja panosti työhönsä huolellisesti. – Lapset ovat kuitenkin kriittinen yleisö, ja olen ehdottomasti sitä mieltä, että heille pitää tarjota hyvälaatuista jälkeä. Myös näitä lainoja on mahdollista saada ilman vakuuksia, eikä niitä edes vaadita kovin usein. Kirjassa esitellään myös Ilves ry:n roolin merkitystä. Tarkkaa työtä lasten iloksi Kirjassa seikkailee iso joukko eläimiä.

Satupuuhakirjaa tekemässä olleet Iida Masonen ja kuvittaja Giannetta Porta kertovat kirjan jalostuneen nopeasti ideasta valmiiseen muotoonsa. Giannetta Portan portfoliosta ja Instagram-tililtä löytyy esimerkkejä monenlaisesta osaamisesta, mutta satupuuhakirjan tekemisessä riitti kuvataiteilijallekin haastetta. Ilveksessä pelaava poikani kurkki kirjaa kuvittaessani selän takana ja oli tosi ylpeä siitä, että äiti tekee Ilvekselle kirjaa, Giannetta hymyilee. Myös lapsilta itseltään on tullut positiivista palautetta, Iida kertoo. – Heti alussa oli itselläni mielessä, että tarinan päähenkilöt olisivat eläimiä. Moni on sanonut, että on tosi kiva juttu, kun lapsillekin tarjotaan jotain. Tätä piirtäessä sai olla tarkkana ja esimerkiksi varmistaa, että eihän kukaan ole paitsiossa maalintekokuvassa. – En ollut ikinä ennen piirtänyt mitään jääkiekkoaiheista. Teen paljon muutakin, mutta lastenkirjojen kuvittaminen on itselleni se ykkösjuttu, Giannetta Porta jatkaa. Tarinan lisäksi satupuuhakirjasta löytyy lapsille tekemistä tehtävien muodossa. Niilo-krokotiili tuli jotenkin heti mieleen, ja halusimme siihen ympärille mukaan monia erilaisia eläimiä. Tililtä löytyy Kulutusluotto heti ja se auttaa myös, mikäli eteen tulee yllättäviä isompia menoeriä, jotka muuten veisivät perheen koko kuukauden budjetin.

Kyllä löytyy! TE-palveluja yrityksille: Omenasieppari ja osatyökykyisten rekrytointi

. Pahimmillaan tämä voi tarkoittaa erääntynyttä lainaa ja kokonaista korkosummaa, eli takaajan on todella luotettava lainaajaan tai summan, korkojen kera, on oltava sellainen, jonka on valmis tiukassakin paikassa menettämään. Kirjan tarinakin rakentui sen pohjalle, että Ilves ry:ltä löytyy paljon eri mahdollisuuksia ja lajeja, joista varmasti jokaiselle löytyy sopiva. Nyt on Liigan perhevuosi, ja halusimme tarjota jotain myös perheen pienimmille, Iida avaa.

Koukussa viiteen askellajiin: Seitsemän suosikkitiliä

. – Teen monenlaista kuvitustyötä ja olen avoin kaikelle mahdolliselle – kunhan vain pääsen luomaan jotain.

Validia Asuminen käyttänyt TE-palveluja rekrytoinnin tukena jo liki 20 vuotta.

. Palaute kirjasta on ollut positiivista. Kyllä siinä joutui vähän miettimään esimerkiksi sitä, että miten saan järkevästi krokotiilille kypärän päähän, Giannetta naurahtaa. Yksi kirjan isoista teemoista on kaikkien tasavertainen huomioon ottaminen. – Meidän poikammekin pelaa Ilveksessä, joten lähdin innolla mukaan kuvittamaan kirjaa. Kaikki eivät välttämättä tiedä, mitä kaikkia mahdollisuuksia Ilves ry tarjoaa lapsille ja perheille. – Palaute on ollut hyvää, ja varsinkin joulun alla kirjaa meni hyvin kaupaksi. Halusimme sillä tuoda elämän moninaisuuttakin esiin, Iida avaa. Jos lapsi ei esimerkiksi vielä osaa lukea, niin kuvituksen pitäisi pystyä kertomaan sama viesti kuin tekstinkin, taiteilija alleviivaa

Kommentit