Tekemällä itsellesi budjetin tiedät, kuinka paljon rahaa sinulla menee joka kuukausi eri kuluihin

Ystäväsi ulkonäkö tai esimerkiksi mielikuva paikasta, jossa olet ollut hänen kanssaan. Kulutusluotolla voidaan helpottaa arjen pyörittämiseen kuluvia rahamääriä, tasaamalla takaisinmaksu kuukausille, sen sijaan että kaikki pitäisi maksaa heti. Tekemällä itsellesi budjetin tiedät, kuinka paljon rahaa sinulla menee joka kuukausi eri kuluihin. Mielikuva esimerkiksi maisemasta, näkymästä tai paikasta, jossa olit.

Muovipussiton Kerava

.

TenViesti Oy TenCare

. Mielikuva esimerkiksi itsestäsi tekemästä työtä, työpöytäsi, työympäristösi tai muu vastaava. Se että joskus maksuhäiriö tilanne olikin edessä, ei tarkoita välttämättä ettei henkilö pystyisi suoriutumaan uudesta lainasta.

Ääni, esimerkiksi bensiinin lorina tai pulputus tankkiin tai vaikkapa räjähdys. Siksi vertaisryhmät ja verkkokeskustelut ovat useille herkille mieluisia. Fyysinen tunne tai emootio jostakin paikasta tai tilanteesta.

Opi kymmensormijärjestelmä. Ilmainen online kurssi.

. Tilanteeseen ja/tai tekemiseen liittyvät äänet, esimerkiksi ihmisten tai ympäristön äänet. Tunne tai emootio, esimerkiksi jännitys, pelko, paha olo. Vertaisryhmän voit löytää myös yhdistyksestä!Myös muista itsetuntemus- ja hyvinvointiaiheisista kirjoista voit löytää itsellesi hyödyllistä tietoa. Fyysinen tunne tai emootio, esimerkiksi mitä tunnet ystävääsi kohtaan. Ajattele jotakin, jonka koet erityisen palkitsevana. Palauta mieleesi jokin muisto varhaislapsuudestasi. Ajattele jotakin sinulle mieluista ajanviettotapaa. Tekemällä itsellesi budjetin tiedät, kuinka paljon rahaa sinulla menee joka kuukausi eri kuluihin. Mielikuva siitä, mitä näet, esimerkiksi ihmiset ympärilläsi tai seuralaisesi.

Ammattiosaaja - Ammatinvalinta

. Ääni, sisäinen keskustelu tai vastaava. Ääni, sisäinen keskustelu tai esimerkiksi muiden ihmisten lausumat arvostelut. Mielikuva muistosta tai kokemuksesta. Kuvittele, missä voisit olla huomenna. Ajattele parasta ystävääsi. Ääni, esimerkiksi se mitä sanot itsellesi tai ympäristöstä kuuluvat äänet. Kaikki nämä tekijät vaihtelevat sekä ulkoisten, että sisäisten seikkojen takia, eli lainojen korot voivat ottaa suuriakin hyppäyksiä lyhyessä ajassa. Ajattele työpaikkaasi tai päivittäistä työympäristöäsi

Kommentit