Tällainen järjestely aiheutti velkakierteeseen joutumisen hyvin nopeasti

Hän on tehnyt kaikki kappaleet alusta lähtien itse. Asuntolainoja on kuitenkin vaikea hakea netistä, sillä usein suurimmat summat, joita netistä saa haettua ovat muutamissa kymmenissä tuhansissa. Musikaaleissa ja revyissä esiintyminen ei tuntunut täysin omalta jutulta, joten Jonna halusi pitää töistään pidemmän tuumaustauon. Tällainen järjestely aiheutti velkakierteeseen joutumisen hyvin nopeasti. – Nylon Beatin aikoihin kaikki, mikä tuli, myös meni, Jonna sanoo. Rahan suhteen se tarkoitti, että Jonna ja aviomies, ex-jalkapalloilija ja nykyinen juristi Oscar Geagea, alkoivat elää pääosin Oscarin palkalla. Jonna vietti kotona lopulta viisi vuotta.

Tällainen järjestely aiheutti velkakierteeseen joutumisen hyvin nopeasti.. – Mieheni mahdollistaa taloudellisesti sen, että voin tehdä musiikkia kotona. Sovimme, että olen kotona viidestä seitsemään vuotta, tuli lapsia tai ei, Jonna sanoo. Parhaillaan Jonna tekee musiikkia kotonaan ensi vuonna julkaistavalle -levylleen. ”Sovimme, että olen kotona viidestä seitsemään vuotta, tuli lapsia tai ei.” – Minua ei harmita elää mieheni tuloilla, kyseessähän on yhteinen sopimus. – Kaipaan Naikkari-ajoilta taloudellista vapautta, mutta totuus on, etten tarvitse niin paljon rahaa kuin minulla ennen oli. Jos tykästyin kaupassa johonkin paitaan, ostin sen kaikissa mahdollisissa väreissä. Siitä kun ei tällä hetkellä vielä makseta mitään. Tuoreen digilehden voit lukea täällä. Nylon Beatin aikaan rahaa riitti Jonna myöntää, että hänen on ollut pakko opetella rahankäyttöä. Kaikki, mikä on minun, on myös hänen.

20 § Yhteistoimintaneuvottelu

. Jos yrityksen liikeidea perustuu osaamiseen ja/tai työvoimaan, kuten esimerkiksi konsultointi-, kampaamo- tai siivouspalveluissa, eikä niinkään koneisiin tai laitteisiin, voi sopivien vakuuksien löytäminen olla hankalaa. – Päätimme yhdessä aviomieheni kanssa, että jään kotirouvaksi. Toki tilanne on hänelle raskaampi, koska taloudellinen paine kohdistuu häneen.

Vuosilomalaki talviloma

. – Nylon Beatin aikoina totuin siihen, että rahaa oli ihan eri tavalla kuin nykyään. Tuona aikana pari sai kaksi lasta. Olen siitä hänelle kiitollinen. Kaikki, mikä tuli, myös meni, Jonna sanoo

Kommentit