Takauksena voi toimia esimerkiksi oma asunto, tai kesämökki, tai vaikka omistuksessa oleva pala maata

Hyvin, huonosti toimiva politiikka. Tampereella toimiva kenkätehdas. Toimiva [= määrävälein purkautuva vulkaanista toimintaa osoittava] tulivuori.

PRH - Toimiala | Voitko toimia uudella toimialalla heti?

. Esimerkiksi: Tehokkaasti toimivat jarrut. Toimia television ulkomaankirjeenvaihtajana.

Yêu Em Nhưng Không Với Tới - Hot Boy Kẹo Kéo Bùi Vĩnh.

. tehdä, suorittaa jotakin tehtävää, olla jossakin tehtävässä. Takauksena voi toimia esimerkiksi oma asunto, tai kesämökki, tai vaikka omistuksessa oleva pala maata. Hälytyslaitteet eivät toimineet. Esimerkiksi: Toimi asiassa omin päin. Hän on toiminut ansiokkaasti lasten hyväksi. ominaisuuksista: olla tarkoituksenmukainen, täyttää hyvin tehtävänsä. Mikä mainonnassa eilen toimi, ei tänään toimikaan.

Yhdistyksen toimivat [= aktiiviset] jäsenet.

toimia englanniksi | Suomi-englanti sanakirja

. Moottori lakkasi toimimasta. Vuonna 2005 kuitenkin pikavipit rantautuivat Suomeen ja se aiheutti monenlaisia tuntemuksia suomalaisissa. Esimerkiksi: Tulipalon sattuessa on toimittava nopeasti. Heidän keskinäinen suhteensa toimii. Järjestö toimii pakolaisten auttamiseksi. Esimerkiksi: Toimivaksi suunniteltu keittiö. Jos pienten lainojen, kulutusluottojen ja pikavippien yhteenlaskettu lainasumma on kovin korkea, kannattaa velallisen miettiä vakuudellisen lainan ottamista. esineistä, asioista: täyttää tehtävänsä

Kommentit