Tai esimerkiksi lähtiessään kavereiden kanssa ulos ja tilin ollessa kuiva

Napauta Vie appiin Keynote. Valitse Arkisto > Vie muodossa, ja valitse sitten muoto. Access To Website Blocked. Jos esitys on avoinna, klikkaa työkalupalkissa Työkalut-painiketta  ja valitse sitten Lataa kopio. Avaa esitys Keynotessa napauttamalla Valmis. Keynote ilmoittaa esimerkiksi siitä, jos fontteja puuttuu. Jos Keynote on ainoa esitysohjelma Macissa, voit myös kaksoisklikata tiedostoa. Tiedoston avaaminen Keynoten iOS-versiossaVoit avata esimerkiksi Microsoft PowerPoint -tiedoston Keynoten iOS-versiossa napauttamalla tiedostoa esityksen hallinnassa. Tiedoston avaaminen Keynoten iCloud-versiossaKirjaudu sisään iCloud.comiin Apple ID:lläsi. Kun tiedosto aukeaa, saatat saada viestin siitä, että esitys näyttää erilaiselta. Voit päivittää Keynoten nykyisen version iPhoneen, iPadiin tai iPod touchiin App Storessa. Tiedoston avaaminen Keynoten Mac-versiossaCtrl-klikkaa Finderissa tiedostoa ja valitse Avaa ohjelmassa > Keynote. Valitse Keynoten Mac-versiossa Arkisto > Avaa, valitse tiedosto ja klikkaa sitten Avaa. Tämä ei ehkä ole suurikaan summa yksinään, mutta tiukassa tilanteessa sillä voi saada ruuan pöytään tai sen voi laittaa kuukausittain säästöön, odottamaan tuhlausta seuraavana kesälomana. Keynoten iCloud-versioKeynoten iCloud-version avulla voit avata, muokata ja jakaa tiedostoja Macin tai Windows-tietokoneen tuetulla selaimella.  Keynote-esityksen muuntaminen Keynoten iCloud-versiossaKirjaudu sisään iCloud.comiin Apple ID:lläsi. Klikkaa Seuraava.  Anna tiedostolle nimi ja valitse sen tallennuskansio. Alkuperäinen tiedosto säilyy ennallaan.

Vedä lähetettävä tiedosto selaimessa esityksen hallintaan. Tai klikkaa Lähetä-painiketta , valitse tiedosto ja klikkaa sitten Valitse. Keynoten Mac-versioVoit käyttää useita tiedostomuotoja Keynoten Mac-versiossa.  Keynote-esityksen muuntaminen Keynoten Mac-versiossaAvaa muunnettava Keynote-esitys. Tai esimerkiksi lähtiessään kavereiden kanssa ulos ja tilin ollessa kuiva. Kaksoisklikkaa tiedostoa esityksen hallinnassa. Voit lähettää tiedoston tietyssä muodossa Mailin, Viestit-ohjelman, AirDropin tai Muistiinpanot-ohjelman kautta valitsemalla Jaa > Lähetä kopio ja valitsemalla esityksen lähetystavan sekä sitten sen muodon. Keynote ilmoittaa esimerkiksi siitä, jos fontteja puuttuu. . Jos tiedosto on himmennettynä, se ei ole yhteensopivassa muodossa. Tiedostoa aletaan ladata selaimesi lataussijaintiin.

Alavalinnan ei tarvitse olla perinteinen - tässä jutussa puhuu.

. Voit esiin tulevassa ikkunassa valita toisen muodon tai määrittää muita asetuksia. Voit esimerkiksi vaatia salasanan viedyn PDF:n avaamiseksi, valita viedyn PowerPoint-esityksen muodon tai säätää esityksen ajastusta, jos olet vienyt sen elokuvatiedostona. Klikkaa esitysten hallinnassa muunnettavan tiedoston kohdalla Lisää-painiketta  ja valitse sitten Lataa kopio..

Yrtti – Wikipedia

. Käytä Keynoten Mac-version päivittämiseen Macin App Store -ohjelmaa

Kommentit