Tähän vaikuttaa myös se, minkälaista työttömyyttä voidaan olettaa kohdalle osuvan

Atte Ahokas– Ilmastonmuutos on konkreettisesti osa meidän tulevaisuuttamme. Ilmastonmuutokseen puuttumista on lykätty niin kauan kuin mahdollista, nyt ei ole oikeasti enää varaa.

Luonneko vaikuttaa? - 60 plus - Suomi24 Keskustelut

. Meidän on pakko näyttää päättäjille, että nyt on aika toimia, Ahokas toteaa painokkaasti.Ahokkaan mukaan lakolla on suuri ja tärkeä sanoma.– Tämä tulee oikeasti vaikuttamaan meihin nuoriin. Vakuudeton laina ei kuitenkaan pidä hankkia jos sen takaisin maksaminen ei ole mahdollista, tai jos on suuri riski, että näin pääsee käymään. Myös IPCC:n ilmastoraportti sai hänet pohtimaan asioita toden teolla.– Se oli viimeinen napsahdus, että nyt on pakko lähteä mukaan, Ahokas sanoo.Koululakkoja järjestetään ympäri Suomen. Hän halusi saada huolensa ilmastonmuutoksesta perille päättäjille. Noina viikkoina Thunberg istui Tukholman valtiopäivätalon edessä mukanaan kyltti, jossa hän kertoi olevansa koululakossa ilmaston vuoksi.Kun tuo lakko päättyi, ilmoitti Thunberg jatkossa lakkoilevansa koulusta joka perjantai. Perjantaina järjestetään suuri, koko maailmanlaajuinen ilmastolakko, johon on osallistumassa nuoria yli sadasta maasta.Lokakuussa Helsingissä järjestetty ilmastomarssi keräsi tuhansia ihmisiä.

Näin masennus vaikuttaa identiteettiin

. Lakkoon ovat yhtyneet tuhannet nuoret ympäri maailmaa.

Tästä on kyse:Perjantaina nuoret ympäri maailman ryhtyvät ilmastolakkoon, jonka tarkoituksena on näyttää päättäjille, että jotain on tehtävä.Helsingissä mielenilmaus on käynnissä parhaillaan. Markku Uhari / ALMTuoreen Nuorisobarometrin mukaan kertoi kokevansa melko paljon tai erittäin paljon epävarmuutta ja turvattomuutta ihmisestä johtuvasta ilmastonmuutoksesta. Tähän vaikuttaa myös se, minkälaista työttömyyttä voidaan olettaa kohdalle osuvan. Suora lähetys käynnissä: lasten ja nuorten ilmastolakko Helsingin keskustassaSeuraa suoraa lähetystä lasten ja nuorten ilmastolakosta Helsingistä.Ilmastolakon marssi kulki Senaatintorilta Eduskuntatalolle, jossa kansanedustajia oli ottamassa nuoria vastaan.

Kommentit