Oli tilanne mikä tahansa ja syy siihen, miksi työttömyys osui omalle kohdalle mikä vain, ei se ole koskaan mukavaa ja tuo lähes aina ongelmia taloudelliseen tilanteeseen

Suomi on niin pieni maa, että jossain vaiheessa helposti tulee tunnistetuksi.”Äiti”, sanoo sinitakkinen lapsi CNN:n videolla. Osassa tapauksia on saattanut jotain merkkejä olla. Oli tilanne mikä tahansa, niin omaa pelitapaa pitää noudattaa, Kuitunen sanoi. Lopussa Sami Johansson ja Atte Eronen tekivät toiset maalinsa.

- Mielenterveys, mielen hyvinvointi

. Heidän joukossaan on myös lapsia. Tiedetään tapauksia, joissa ihmiset ovat lähteneet perheeltään täysin salaa.– Tapauksissa on sekä että. Mikäli heillä on Suomen kansalaisuus, heillä on oikeus tulla Suomeen.CNN:n video suomalaisesta ja hänen lapsistaan on järkyttänyt suomalaisia. Käytännössä tämä tarkoittaa, ettei palveluita tai apua Suomesta saa, vaikka niitä tarvitsisikin.Ilmoittavat itseSannan lapset ehtivät todennäköisesti elää Suomessa normaalia suomalaisen elämää. Sen jälkeisiin tapahtumiin en ollut yhtä tyytyväinen, muutamassa kohdassa olisin kaivannut erilaista peliä. Olemme tiedottaneet vuosikausia, että kaikkea matkustamista noille alueille tulee välttää ja sieltä tulee poistua, Häkkinen sanoo.– Käytännössä auttamisen mahdollisuus sillä alueella on tällä hetkellä nolla. Ei kuitenkaan kannata tarttua heti ensimmäiseen tarjoukseen, vaikka sen edut tuntuisivat kuinka hyviltä, sillä ehtoihin ja korkojen määriin, sekä kokonaiskustannuksiin tulee ensin tutustua. Tässä tilanteessa lapsen koko maailma on murentunut. Oli tilanne mikä tahansa ja syy siihen, miksi työttömyys osui omalle kohdalle mikä vain, ei se ole koskaan mukavaa ja tuo lähes aina ongelmia taloudelliseen tilanteeseen. Isis-vaimoksi tituleerattu Sanna on asunut Syyriassa yli neljä vuotta, mutta on nyt jättänyt niin sanotun Isisin kalifaatin, joka on luhistumaisillaan.Sanna kertoo haastattelussa, että haluaisi pois Syyriasta, koska viime viikot ovat olleet kauhistuttavia.

Eläinlääkäriasema Herttainen

.

”Israel voi joutua tekemään invaasion Iraniin.

. Jos tulisi niin sanotusti varmaa tietoa, että siellä on hädässä suomalaislapsia, niin pyrkisimme toki jollain ilveellä saamaan selville, mikä on tilanne ja onko mahdollisuutta auttaa. Mutta jos se otetaan harkitsemattomasti ja turhiin asioihin, niin että tiedostetaan riski maksukyvyttömyyteen, ollaan vaarassa joutua velkakierteeseen. Viranomaiset: Isis-Sannaa ei auteta, mutta hän saa tulla Suomeen - seksuaalirikoksen uhriksi joutuneen tyttären auttaminen on lähes mahdotontaCNN:n video suomalaisesta Sannasta ja hänen lapsistaan puhuttaa. Jo runkosarjaa ylivoimaisesti hallinnut Classic etenee torstaina Espoossa välieriin, kun se kaataa Indiansin neljännen kerran puolivälierissä. Esimerkiksi lapsia on kuollut silmien edessä. Päävalmentaja Samu Kuitunen ei silti ollut täysin tyytyväinen. –Pelasimme mielestäni koko matsin hyvin pallollisena ja puolustettiin hyvin, Eronen sanoi. Julkisuuteen ei ole tullut tietoja esimerkiksi siitä, kertoiko Sanna suunnitelmistaan lähipiirilleen. He eivät ole itse voineet vaikuttaa päätökseen eivätkä tilanteeseen. Yksi niistä on, mikä saa Suomessa elämänsä viettäneen naisen lähtemään tällaisiin poikkeusolosuhteisiin - ja viemään vielä lapsensakin sinne.– Yksittäisestä tapauksesta on vaikea sanoa. Oli tilanne mikä tahansa ja syy siihen, miksi työttömyys osui omalle kohdalle mikä vain, ei se ole koskaan mukavaa ja tuo lähes aina ongelmia taloudelliseen tilanteeseen.

Mutta tämä on pelkkää jossittelua.Ulkoministeriön matkustustiedote Syyriasta toteaa suoraan: Maasta on poistuttava välittömästi. Lapset ovat lähtökohtaisesti aina lojaaleja vanhemmilleen, oli tilanne mikä tahansa.– Lapsen on vaikea kiistää vanhemman auktoriteettia silloinkaan, kun vanhempi toimii lapsen hyvinvoinnin vastaisesti. –Avauserähän oli hyvä, teimme hienoja maaleja hyvällä prosentilla. Jos katsomme yleisiä piirteitä Euroopan tasolla, niin käännynnäisellä saattaa olla suuri tarve osoittaa, että hän on erittäin hyvä muslimi. He ovat vielä vaikeammassa tilanteessa, sisäministeriön poliisiosaston Mankkinen sanoo.Sannan perheen historia Suomessa ei ole tiedossa. Silti Sanna sanoo uskovansa täysin esimerkiksi sharia-lakiin.Videon perusteella Sanna on juuriltaan täysin suomalainen. Heidät on viety sinne alueelle. Moni ilmoittaa paluustaan viranomaisille oma-aloitteisesti.– On helpompi katsoa heti, millainen tilanne on ja millaisia seuraamuksia voi olla tulossa

Kommentit