Nuorille heti oli hyvin houkuttelevaa, ja monet nuoret, alle parikymppiset opiskelijat ja jopa huonoilla tuloilla varustetut nuoret ottivat pikavippejä maksaakseen ostoksensa tai ulkona käymisen huvit

Tilaamme asuja Pave-painatuksella. Itse pyrin aina esimerkiksi morjenstamaan kaikkia kohtaamiani asiakkaita.

Havis Amandan Nuorkauppakamari - Havis Amanda

. Jan Kinnunen työllistyi Hämeenmaalle heti vakituisesti, vaikka haki määräaikaisten työntekijöiden haun yhteydessä. Myös työturvallisuusasiat on hoidettu viimeisen päälle.

Kesätyö asiakaspalvelutehtävissä avaa monia ovia.

. Alla on listattuna yleisimpiä kohteita, joihin kulutusluottoa myös käytetään. Lisäksi on löydyttävä kärsivällisyyttä ja pitkäjänteisyyttä ", sanoo Aurora Leppänen. Määräaikaisella kausiapulaisen sopimuksella aloittaneen tai määräaikaiseksi hakeneen on mahdollista työllistyä Hämeenmaalle myös vakituisesti. Hämeenmaa on sitoutunut hyvän kesätyöpaikan periaatteisiin ja on mukana muun muassa Vastuullinen Kesäduuni -kampanjassa. " Leppäsen tarina on hyvä esimerkki siitä, miten monille kesätyöntekijöille tarjoutuu mahdollisuus jatkaa töissä Hämeenmaalla joustavasti myös kesän jälkeen. Tapahtumissa hakijat pääsevät muutaman minuutin kestäviin minihaastatteluihin, joissa pääsee kertomaan itsestään lisää kasvotusten. “ Asiakkaalle on saatava näkymään se, että ‘hei olen täällä sinua varten’. Kulutusluottojen yhdistäminen muuttaa useat pienet lainat yhdeksi suureksi lainaksi, joka maksetaan suunnitelman mukaisesti aina yhteen paikkaan, eli sinne mistä isompi laina on otettu. Kinnunen painottaa tämän merkitystä. " Ole valmis tekemään niitä vuoroja ja sitä työtä, mitä sinulle tarjotaan. Pikavippi on pieni laina, jonka saa haettua nopeasti ja yksinkertaisesti netistä tai tekstiviestillä. Myös Leppänen hehkuttaa työkavereitaan: “ Meillä on tosi tiivis porukka, ja täällä on tosi kiva työskentelyilmapiiri. Nykyään hän työskentelee ABC Renkomäessä Lahdessa. “Tämä kertoo hyvin siitä, miten joustava työnantaja Hämeenmaa on. “ Aluksi kesätyöni oli tarkoitus päättyä elokuun lopussa, mutta sitten minua pyydettiin jatkamaan. Muista olla rohkeasti oma itsesi. Täällä autetaan, jos joku tarvitsee apua ja heti neuvotaan, jos joku on epäselvää. Tee työsi hyvin! Kinnunen painottaa, että jokainen, joka hoitaa työnsä hyvin, tekee töitä aktiivisella työotteella ja on oma-aloitteinen voi ansaita myös jatkossa töitä Hämeenmaalta. Tapahtumiin kutsutaan kaikki kesätöihin hakeneet. Mikäli et vielä tiedä mitä haluat tehdä isona, niin ei tämä ole ollenkaan huono vaihtoehto. Hämeenmaa tarjoaa kesällä töitä sadoille nuorille Hämeenmaa toimii monella eri toimialalla. Älä ujostele mahdollista osaamisen puutettasi.

Suomen taide – Wikipedia

. Myös kesätöitä on monella alalla, kuten marketeissa, kahviloissa ja ravintoloissa, liikennemyymälöissä, rautakaupoissa ja tavarataloissa. “ Täällä oppii ripeyttä, joustavuutta ja aktiivisuutta. “ Hyvä asiakaspalvelija tiedostaa olevansa töissä asiakasta varten ", lisää Jan Kinnunen. " Omasta osaamisesta ei tarvitse huolehtia, sillä täällä perehdytetään ja aina löytyy ympäriltä pitkän kokemuksen omaavia työkavereita, joilta saa aina tukea ja neuvoa, kunhan uskaltaa kysyä ", Kinnunen kertoo. “ Tarjoamme taas ensi kesänä kesätyöpaikan sadoille nuorille. Kuva: Mikko Jalovaara / Osuuskauppa Hämeenmaa Mikäli kiinnostusta ja oikeanlaista asennetta riittää, on kesätöistä mahdollisuus edetä pitkällekin. He ovat parasta tässä työssä ", vastaa Kinnunen empimättä. Täällä voi luottaa siihen, että työvuoroja ja -tunteja tulee ja palkka tulee sovittuna päivänä. Täällä on turvallinen fiilis työskennellä ", Leppänen vastaa. On mielenkiintoista päästä tapaamaan erilaisia ihmisiä ", kertoo Leppänen. " Hämeenmaa työllistää paljon nuoria, ja ilmapiiri työpaikoilla onkin rento ja nuorekas, kertoo Kinnunen. Minulla oli jo valmiiksi kokemusta alalta, ja sain tämän ansiosta heti vakituisen työpaikan." Aito halu palvella asiakkaita on kaiken a ja o Hyvä asiakaspalvelija on positiivinen. Kyllä se on tämän työn suola.

Hämeenmaa työllistää taas ensi kesänä satoja nuoria Päijät- ja Kanta-Hämeen alueella. “ Pidän myös siitä, että näen oman kädenjälkeni heti ja kun saan asiakkailta hyvää palautetta. Kinnunen vinkkaa, että työ kaupassa on hyvä tilaisuus opetella työelämän pelisääntöjä. Jos et ole vielä kerryttänyt paljoa työkokemusta, mieti millä muilla keinoin voit kertoa asenteestasi ja innokkuudestasi. Nuorille heti oli hyvin houkuttelevaa, ja monet nuoret, alle parikymppiset opiskelijat ja jopa huonoilla tuloilla varustetut nuoret ottivat pikavippejä maksaakseen ostoksensa tai ulkona käymisen huvit. Paikalla on myös kesäkauden Dählie-juoksuasujen sovituskappaleita. “ Kassalla tulee aina vaihdettua juttua asiakkaiden kanssa. “ Mielestäni hyvä asiakaspalvelija on avoin ja iloinen. Tästä hyvä esimerkki on Jan Kinnunen , joka haki Hämeenmaalle toissa kesän loppupuolella määräaikaisten työntekijöiden haun yhteydessä, ja onnistui kokemuksensa ansiosta heti nappaamaan vakituisen työpaikan. Kuva: Mikko Jalovaara / Osuuskauppa Hämeenmaa Vaikka eri alojen tehtävät vaihtelevat, yksi ominaisuus Hämeenmaalle kesätöihin haluavilla tulisi olla: halu tehdä asiakaspalvelutöitä. Hämeenmaalla kesätyöhakemus lähetään sähköisesti, mutta aidosti tehtävästä kiinnostuneet saapuvat työhaastatteluun. Koska kulutusluottojen määrät vaihtelevat yleensä muutamista sadoista euroista kymmeniin tuhansiin euroihin, on niiden käyttökohteet yhtä moninaiset, kuin lainantarjoajien erilaiset paketitkin. Ohjelmassa tuttuun tyyliin sarjahiihtojen, sekä vuoden erikois- ja kiertopalkintojen jako. " Parhaimmillaan asiakaspalvelutyö on hyvin antoisaa, ja kumpikin haastateltavista mainitsee työkavereiden ohella asiakaskohtaamiset työnsä parhaiksi puoliksi

Kommentit