Mutta milloin sitten kannattaa ottaa lainaa, ja milloin sitä ei kannata ottaa?

Silmäterän kalvot tarvitsevat korkean kolesterolipitoisuuden, jotta eivät sameutuisi. Muita hyötyjä en havainnut. Tämä kaikki löytyy kymmenistä laajoista tutkimuksista, joita kansainvälinen tiedeyhteisö on julkaissut. Tämä ralli olisi todella lopetettava!! Ei voi olla että joka kymmenes tavitsee statiinin. Matalan kolesterolitason vaikutus harmaakaihin normaalia nopeampaan syntymiseen on todettu sekä eläinkokeissa että ihmistutkimuksissa. Tätä tukevaa aineistoa on nykyisin kirjastollinen. Sairasta, härskiä, suorastaan rikollista toimintaa. Pelottelutyylillä saadaan tietämättömät ihmiset ostamaan niitä ja pilaamaan jäljellä olevan terveytensä lääkkeiden haittavaikutuksilla. Se on virheellinen ja valheellinen tutkimus, joka lobattiin elintarviketeollisuuden avustuksella ravintosuosituksiin USAssa ja sittemmin muissa länsimaissa. Käytännössä tarkoittaa lääkäreiden ja lääkeyhtiöiden tekevän saumatonta yhteistyötä kaikkien saadessa mojovat voitot, julkiset lääkärikeskukset on tietoisesti rampautettu ja lihavat lompakot ohjattu yksityisille. Lainan ja joustoluoton hakeminen ei ole koskaan ollut helpompaa ja aina kannattaa muistaa, vaikka hyväksytyn lainahakemuksen saisi, ei sitä tarvitse hyväksyä. Kolesterolista puhuttaessa tulisi aina muistaa, että kolesteroli ei ole rasva vaan vaha sekä paljon puhuttu tyydytetty rasva on aivan eri aine. solukalvojen rakennusaineiksi ja hormonien lähtöaineiksi. Kolesterolin vaarallisuuden naurettavuudesta kertoo sekin, että ilman kolesterolia ei olisi elämää. Naisten ja vanhusten sydäntautiriskiä kolesteroli ei lisää. Menneet virheet on kumottava. Erityisesti ikääntyneet naiset tarvitsevat suhteellisen korkeaa kolesterolitasoa elääkseen pitkään ja terveinä. Infarkti johtuu useimmiten paakun repeämästä ja siitä irtoavien palasten tukkimista pienistä valtimoista sydämessä tai aivoissa.  Kolesteroli on sepelvaltimotautiin liittyvä riskitekijä, mutta vain pienelle ryhmälle, nuorehkoille miehille. Ikääntyessään verisuonet tukkeutuvat kalkista. Lisäksi tyydytetty rasva ei muutu kolesteroliksi, joten koko rasvakammoisuudella sekä kolesterolilla ei ole mitään tekemistä aivohalvausriskin kanssa.

mun Bullet Journal - Colour me !Colour me !

. Rasvasodassa Suomi alkaa olemaan viimeinen vastarannan kiiski. Lääkkeen todettiin aiheuttavan muun muassa muistin menetystä ja sekavuutta.

Kananmunan kolesteroli, milloin haitaksi terveydelle.

. Tanskalaistutkimus kertoo statiinin aiheuttamista hermostosairauksista. Selvitysten tekemiseen ja lainapapereiden läpikäyntiin ja hakemuksen käsittelyyn voi myös mennä enemmän aikaa.

Luonnolliset ja eläinperäiset rasvat soveltuvat ihmisille hyvin, koska evoluution aikana elimistö on kehittynyt hyväksikäyttämään niitä. Statiinien on todettu lisäävän verisuonten kalkkeutumista sekä altistavan II-tyypin diabetekselle.

Pamron Melick Actor unu'anaŋga filmbay dec 2BC wanggain Sabrina Sherman

. Ja tämä kalkkeutuminen alkaa jo varhaisnuoruudessa, jos on väärät elintavat. Tähän ei auta supermargariinit eikä statiinit, koska ne eivät ehkäise tai vähennä verisuonten kalkkeutumista. Mutta milloin sitten kannattaa ottaa lainaa, ja milloin sitä ei kannata ottaa. Kun statiini alentaa kolesterolitasoa, silmäterän kalvon läpinäkyvyys alkaa heiketä ja harmaakaihi kehittyä.. Saahan statiineilla laborotatorioarvoja jonkunverran "korjattua". masennus-, kolesteroli- ja diabeteslääkkeiden myynti on miljardiluokan bisnestä.

Mikä on Suomen virallinen aikavyöhyke? UTC+2 näyttäisi.

. Todella rasvainen huijaus. Jouduin seuraamaan tätäkin statiinirallia läheltä ja määräämään sitä potilaille pitkin hampain. Mutta milloin sitten kannattaa ottaa lainaa, ja milloin sitä ei kannata ottaa. Rasvat on välttämättömiä ravintoaineita. Alhaiset kolesterolitasot johtavat dementiaan ja Alzheimeriin. Tyydyttyneet, siis kovat eläinrasvat eivät aiheuta sydän- ja verisuonitauteja, vaan pikemminkin ehkäisevät niitä. Lipitor atorvastatiinin pakkausselosteesta löytyy haittavakutuksista kohta ”muistin heikentyminen” Ennen statiinilääkityksen määräämistä pitää tiedostaa, että statiini aiheuttaa myös harmaakaihia. Teollisten rasvojen molekyylirakenne on sellainen, että solukalvot jäävät heikoiksi ja verenkierron patogeenit läpäisevät solukalvon aiheuttaen tulehdusreaktion. Ohjeista ei voinut poiketa, muuten olisi ollut työpaikka vaarassa. Lihaskipujen lisäksi kolesterolilääkitys vaikuttaa aivotoimintaan – Aivojen magneettikuvaus paljasti merkittävän eron aivotoiminnassa ennen statiinien käyttöä ja käytön aikana. Ja käyttäjälle ehkä tulee sitä kautta turvallinen olo. Kalkkeutuminen nostaa myös verenpainetta

Kommentit