Maksamatta jättäminen on varma tapa saada huomattava summa kuluja hoidettavaksi ja pahimmillaan niistä ei edes selvitä

Huomioithan grillien käytössä aina turvallisuuden, älä jätä grilliä koskaan vartioimatta. Ota yhteyttä opiston toimistoon tai odota, että lähetämme sähköpostiisi maksulinkin joka ohjaa sinut suoraan verkkopankkiisi, jonka kautta voit suorittaa maksun verkkopankissasi. Älä varaa opiskelupaikkaa turhaan! Ilmoittautuminen kursseille on sitova. Vaikka loppusiivous onkin tilattu, edellytetään mökin kunnon olevan normaalin asumisen jäljiltä eli huonekalut ja muut varusteet paikoillaan ja ehjinä, roskat kerättynä ja vietynä sekä tahrat ja likajäljet ym. Muulloin kurssimaksua ei palauteta, maksu palautetaan vain mikäli kurssi ei toteudu. nuuskapusseja, veloitamme automaattisesti min. Palju/Poreallas Mökkikuvauksesta löydät tiedon, mikäli mökillä on palju/poreallas. Himosmajoituksella on oikeus siirtää majoitus vastaavaan mökkiin, mikäli asiakkaan varaama kohde poistuu Himosmajoituksen välityksestä tai ei jostain muusta syystä ole käytettävissä. Ilmoittautumiseksi ei hyväksytä tekstiviestejä, sähköposteja tai puhelinvastaajaan jätettyjä viestejä. Netissä: www.ouluopisto.fi, valitse netti-ilmoittautuminen ja kurssiohjelma, toimi siellä annettujen ohjeiden mukaan. Puhelimitse, mikäli sinulla ei ole internet-yhteyttä käytettävissä. Yhteistiedot löytyvät vasemmasta reunasta. Henkilökohtaisesti Oulu-opiston toimistoissa Oulussa, Haukiputaalla tai Oulunsalossa. Siivousehdot Mökki tulee siivota lähtiessä tai voit tilata siivouksen varauksen yhteydessä. Ilmoitamme Sinulle, jos paikka vapautuu. Ylivoimaiseksi esteeksi katsotaan mm. Mikäli varattua mökkiä tai ajankohtaa muutetaan, sitä pidetään aikaisemman varauksen peruutuksena ja uutena varauksena. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. Himosmajoitus voi perua eräpäivänä maksamattoman varauksen. Asiakas on vastuussa majoituskohteesta ja sen irtaimistosta vuokrausaikana. Varaajan tulee olla täysi-ikäinen ja pyydettäessä todistaa henkilöllisyytensä. Huom! Saat sähköpostiisi vahvistuksen vain jos olet ilmoittanut tietoihin sähköpostiosoitteesi. Vaihtoehtoisesti asiakas voi myös saada Himosmajoitukselle maksamansa majoitushinnan takaisin. Ainut mitä tarvitsee huomioida, on yhden lainan kuukausierän hoitaminen ajoissa ja sovitulla summalla. Mikäli kurssinumeron perässä ei ole mitään kirjainta, kyseessä on koko lukuvuoden mittainen kurssi. Tyynyt ja peitot löytyvät mökeistä. Ilmoittautumisia otetaan vastaan koko lukuvuoden ajan, mikäli kursseilla on tilaa. Himosmajoitus ilmoittaa asiakkaalle muutoksista/peruutuksesta mahdollisimman pian ja tarjoaa korvaavaa kohdetta mahdollisuuksien mukaan. Yllättävän sairauden tai tapaturman varalle suosittelemme vakuutuksen ottamista.

Laskujen perintä - Perintä palveluna yrityksille ja yksityishenkilöille

. omistajan ennakkoon ilmoittamaton loma-asunnon myynti tai kiinteistöön kohdistunut yllättävä vahinko. Mökin varustus Mökkien yksityiskohtaiset varustukset löydät mökkiesittelystä. Himosmajoituksen kautta tilatuilla Himos Areena- ja festarilipuilla ei muutos- tai peruutusoikeutta. Käsisaippua, -paperit sekä talouspaperi tulisi asiakkaan hoitaa mökille itse.  Liinavaatteet  Mökin varustukseen ei kuulu liinavaatteita eikä pyyhkeitä. aloituspakkaus wc-paperia, astianpesuainetta sekä astianpesukonetabletteja, joilla pääsee hyvin loman alkuun. Ilmoittaessasi lapsesi, laita oppilaan sähköpostiksi oma osoitteesi vahvistusviestiä varten. Peruutus tulee tehdä kirjallisesti tai puhelimitse, laskun maksamatta jättäminen ei ole riittävä toimenpide varauksen perumiselle. Jos ASP lainan korko nousee laina-aikana yli 3,8 %:iin, maksaa valtio korkotukea 70 % tämän ylittävästä korosta. Jos kurssi, jolle haluaisit ilmoittautua, on täynnä, saat varapaikan. Asiakas on velvollinen ilmoittamaan mökille aiheuttamistaan vahingoista välittömästi ja korvaamaan ne Himosmajoitukselle. Puhelinnumerot löytyvät vasemmasta reunasta. Mökkiesittelystä löydät tiedon, mikäli mökillä on käytössä kaasu-, sähkö- tai muu grilli.

Maksamatta jättäminen on varma tapa saada huomattava summa kuluja hoidettavaksi ja pahimmillaan niistä ei edes selvitä. Mökkiin saa majoittua enintään hinnastossa kerrottu henkilömäärä. Huomautukset Kaikki varaukseen tai mökin kuntoon liittyvät huomautukset tulee osoittaa välittömästi Himosmajoitukselle. Oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään.

Vuokranantajan oikeudet vuokran maksun viivästyessä -

. Soita Oulu-opiston toimistoon Pohjankartanoon, Haukiputaan tai Oulunsalon toimistoon. Maksamatta jättäminen on varma tapa saada huomattava summa kuluja hoidettavaksi ja pahimmillaan niistä ei edes selvitä. Asukas huolehtii siivouksessa seuraavista asioista: roskien vienti, lattioiden imurointi ja tarvittaessa pesu, astioiden puhdistus, tahrojen ja likojen poisto, tavaroiden paikoilleen vienti, vuoteiden petaus sekä pesu- ja wc-tilojen puhdistus. Laskun maksamatta jättäminen tai opettajalle ilmoittaminen ei ole peruutus. Muista palata pankkimaksun jälkeen takaisin opiston sivuille, muuten maksu ei toteudu.  Huom! Jos keskeytät maksamisen, älä ota tietoja ylös maksamista varten, sillä et voi käyttää viitettä pankkiohjelmalla. Mökkivaraus on sitova, kun olet tehnyt varauksen. Sama koskee myös rahoja, sillä pikavippi on tilillä heti. Hiili-ja kertakäyttögrillejä on saattanut jäädä mökeille edellisiltä asukkailta, niistä ei ole mainintaa mökkikuvauksessa. Sen näköisversio on luettavissa täältä nettisivuilta. Maksamattomat laskut menevät perintään.  Kurssin numeron perässä oleva viimeinen kirjain S tarkoittaa vain syksyn kurssia, kevään kurssin numeron perässä on K-kirjain.

Mitä siitä seuraa, jos jättää velat maksamatta? |

. Talvihintoihin sisältyy vähintään yksi polttopuulaatikko / varaus. Netti-ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi tulee vahvistus ilmoittautumisesta. Ikäraja vaihtelee 18 – 26 ikävuoteen ja ikäraja voi yleensä olla korkeampi niissä tilanteissa, joissa lainaa haetaan isommalle summalle. Mikäli majoittujat aiheuttavat kohtuutonta häiriötä, eikä tilanne rauhoitu poliisin huomautuksesta huolimatta, voidaan varaus perua

Kommentit