Lainahakemus on yksinkertainen, eikä usein sisällä edes minkäänlaisien liitteiden tarvetta, mikä onkin yleensä tilanne varsinkin pikavippien kohdalla

Jos päätös on kielteinen, sinulla on todennäköisesti maksuhäiriömerkintä. Lainahakemus on yksinkertainen, eikä usein sisällä edes minkäänlaisien liitteiden tarvetta, mikä onkin yleensä tilanne varsinkin pikavippien kohdalla. Hakemuksen täyttäminen verkossa on nopeaa, etkä tarvitse siihen takaajia. Tutustu hinnoitteluun etusivulta löytyvällä. Keskeneräinen hakemus säilytetään kuukauden ajan. Lainahakemukseen vaaditaan henkilö- ja yhteystietojesi lisäksi muun muassa perustiedot tuloistasi. Tämä saattaa vaikuttaa heikentävästi asiakkaan luottotietoihin. Voit itse päättää, miten haluat maksaa lainasi takaisin: lyhentää minimikuukausierällä, kokonaan kerralla, tai jollain muulla summalla näiden väliltä. Mitä paremmat tulot hakijalla on, tai mitä vakuuttavamman takaajan tämä pystyy mahdollistamaan, sitä suuremmat kulutusluotto summat ovat mahdollisia. Lainahakemus on yksinkertainen, eikä usein sisällä edes minkäänlaisien liitteiden tarvetta, mikä onkin yleensä tilanne varsinkin pikavippien kohdalla. Kun olet hoitanut lainasi lyhennykset ajallaan, voit myöhemmin nostaa luottorajaasi. Mikäli maksuaika umpeutuu, eikä asiakas pidennä maksuaikaansa, maksuajan umpeutumispäivää seuraavasta päivästä lähtien erääntyneestä summasta peritään viivästyskorkoa, sekä muita mahdollisesti muodostuvia perintäkuluja. Rahaa voit nostaa koko lainasumman tai pienemmissä erissä. Kuluja kertyy ainoastaan nostetusta luotosta. Mikäli asiakas ei suoriudu velastaan, perintä voidaan aloittaa joko lainanantajan tai kolmannen osapuolen toimesta. Tunnistautumisen jälkeen ohjaamme sinut takaisin sivuillemme ja voit jatkaa luottohakemuksen täyttämistä. Tarvitset vain muutaman minuutin ja verkkopankkitunnuksesi tunnistautumiseen. Täytä hakemus huoletta – hakeminen ei maksa mitään. Kirjaudu ilman verkkopankkitunnuksilla Lähetä Tunnistaudu pankkitunnuksillasi lainahakemuslomakkeelle. Luottoa vapautuu käyttöösi aina sitä mukaan, kun lyhennät lainaasi. ASP-lainan etujen jatkumisen edellytyksenä kuitenkin on, että uuden asunnon ostamiseen ei kulu kohtuuttoman pitkään, enintään kuusi kuukautta, ja että uuden asunnon ostamiseen käytetään korkotukilainaa. Tämä nopea ja kätevä prosessi on lisännyt lainojen määrää huomattavasti ja sen hakeminen voi usein auttaa pelastamaan pahasta pinteestä. Voit tallentaa hakemuksen ja palata siihen myöhemmin tunnistautumalla uudelleen. Oli kyse hajonneesta autosta tai kasautuneista laskuista, joskus rahaa pitää vaan jostain saada nopeasti.

100 - 50 000€ - Tarvitsetko sopivamman kokoisen auton?

. Meidän luotossa on pienet kuukausierät ja maltilliset korot. Luottopäätöksen saat siis lainapalvelumme aukioloaikoina heti – ja myös laina on heti tämän välittömästi jälkeen käytössäsi. Tarkistamme tietosi ja saat lainapäätöksen heti. Jos saat myönteisen lainapäätöksen, mutta hakemaasi pienemmälle summalle, katsoimme myöntämämme summan soveltuvan tilanteeseesi tällä hetkellä paremmin.

Rahalaitos | Aina edullisempi laina | Yksi hakemus - monta.

Kommentit