Kun sääntöihin on tarkasti tutustuttu, voi paljon huolellisimmin mielin lähteä miettimään lainan hakemista ja ollaan taas askelta lähempänä lainan saamista

Mikäli tapaturmavakuutus loppuu ennen lisenssikauden loppua, lisenssinhaltija on velvollinen jatkamaan vakuutusta vähintään lisenssikauden loppuun tai lunastamaan lisenssiin kuuluvan tapaturmavakuutuksen.

Suurimman osan Gramex-luvista saa Gramexin ja Teoston yhteisestä lupakaupasta www.musiikkiluvat.fi Tekijänoikeuslain mukaan musiikin ja musiikkivideoiden julkiseen esittämiseen ja tallentamiseen tarvitaan käyttölupa/sopimus. Asioinnin yhteydessä hoituu sekä terveys- että vahinkoasia samalla puhelinsoitolla. Gramex-luvat oikeuttavat esittämään äänitteitä ja musiikkivideoita mediassa, tilaisuuksissa ja tapahtumissa.

Etusivu -

. Ohjeet rekisteröitymiseen ja lisenssin ostoon Suomisportissa PDF-muodossa. Lisäksi Gramexilta saa lupia äänitemusiikin käyttöön tv-ohjelmissa ja muissa av-tuotannoissa. Me haluamme tehdä musiikin käytön helpoksi. Vaikka lainan hakeminen on suhteellisen helppoa ja nopeaa nykyään, se ei tarkoita sitä, että lainaa tulisi hakea yhtään sen useammin kuin ennen vanhaankaan. Lisenssinhaltija voi tehdä muutoksen Suomisport-palvelussa käyttäen Suomisport-tunnuksiaan. Lisenssiehdot ja Sporttiturva Lunastamalla lisenssin lisenssinhaltija sitoutuu lisenssiehtoihin, joilla lisenssinhaltija sitoutetaan soveltuvin osin liiton sääntöihin ja agilitysäännöstöön sekä ihmisten ja koirien antidopingsäännöksiin. Kun sääntöihin on tarkasti tutustuttu, voi paljon huolellisimmin mielin lähteä miettimään lainan hakemista ja ollaan taas askelta lähempänä lainan saamista. Puhelimeen vastaa aina terveydenhuollon ammattilainen, joka tarvittaessa varaa  ajan lähimpään  hoitolaitokseen OP:n kumppaniverkoista. Terveysmestari tekee puhelun yhteydessä korvausratkaisun ja välittää tiedon vahingon korvattavuudesta hoitolaitokseen. Kun lisenssi lunastetaan ilman vakuutusta, tulee voimassa olevan, agilityssa syntyneet urheiluvammat kattavan, tapaturmavakuutuksen vakuutusnumero ilmoittaa lisenssiä lunastettaessa. Kirjoita maksun Viesti-kenttään lisenssinumerosi sekä uuden seuran nimi. Hoitoon pääsee nopeasti ja asiakas välttyy turhilta käynneiltä ja soitoilta. Mutta silloin kun laki edellyttää sellaista, Gramex palvelee asian hoitamisessa. Joskus se oikea asunto kuitenkin löytyy, vaikka säästäminen on vielä kesken.. Hienoa, SKY! Lue… Lue lisää Tekijänoikeusjärjestö ei päätä sitä, millaiseen musiikin käyttöön tulee hankkia käyttölupa/sopimus. Jos taas työttömyys jatkuu pitkälle, tulee harkita tarkkaan kannattaako lainaa työttömälle ottaa.

Vinkkejä työnhakuun- TE-palvelut

. kuten leireille, kursseille ja koulutuksiin. UUTTA! Pohjola Terveysmestari-palvelu auttaa vahingon sattuessa OP:n Sporttiturvan haltijoille on lanseerattu uusi Pohjola Terveysmestari-palvelu. Tällaista on esimerkiksi musiikin käyttö mainonnassa. Mikäli lisenssi on lunastettu vakuutuksella, lisenssinhaltija sitoutuu samalla Op Vakuutus Oy:n myöntämän Sporttiturvan vakuutusehtoihin. Mikäli lisenssinhaltijalla on oma urheiluvammat kattava tapaturmavakuutus, hän voi lunastaa lisenssin ilman vakuutusta. Jotkut käyttötavat Gramexin edustamat oikeudenhaltijat lisensoivat kuitenkin itse.

Solitaire Pasianssi | Pelaa Yksinpelien Klassikkoa.

. Saat sähköpostitse vastauksen kun seura on vaihdettu, lisenssinumero pysyy samana. Äänite tarkoittaa mitä tahansa ääntä sisältävää tallennetta tai tiedostoa

Kommentit