Kun koroista ei tarvitse huolehtia, maksetaan takaisin vain juuri se summa, joka on lainattukin

Näet jokaisen lainan kokonaiskustannukset etusivun lainalaskurista. Laina-aika määräytyy lainasumman mukaan. Käytämme sähköiseen tunnistautumiseen Tupas-tunnistuspalvelua ja mobiilivarmennetta. Siihen asti autoa saa vapaasti käyttää, mutta sitä ei vielä virallisesti omisteta. Kun koroista ei tarvitse huolehtia, maksetaan takaisin vain juuri se summa, joka on lainattukin. Pankki haluaa myöntämälleen lainalle vakuudet, joilla se turvaa lainan takaisinmaksun.

Jos haluat päivittää tietojasi tai kysyä lainastasi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme chatissa, sähköpostitse tai puhelimitse. Myönteinen lainapäätös sisältää kuitenkin luoton avausmaksun. Oma asunto on siis pääsääntöisesti myös erinomainen sijoitus, josta on hyötyä tulevaisuudessa esimerkiksi seuraavaa asuntoa hankkiessa. Ei varainsiirtoveroa Ensiasunnon ostajan ei tarvitse maksaa asuntokaupastaan lainkaan varainsiirtoveroa. Mobiilivarmenteen voit ottaa käyttöösi omalta operaattoriltasi. Lainan ottamista pankista ei kannata arkailla, jos elämäntilanne ja taloudellinen toimeentulo ovat vakaat. Muista kuitenkin tarkistaa uusin tieto aina verottajalta ennen asuntokauppaa. Tarvitset vain tietokoneen tai puhelimen ja verkkopankkitunnuksesi tai mobiilivarmenteen. Osuuspankin, Nordean, Danske Bankin, Säästöpankin ja Aktian tilille rahat siirtyvät heti. Kahden prosentin etu on voimassa asunnon käyttöönottovuoden lisäksi yhdeksän vuotta. Lopulle lainalle pankki tarvitsee lisävakuuksia, jotka voivat olla esimerkiksi valtion takaus, vanhempien takaus tai muu omaisuus kuten vapaa-ajanasunto, talletukset, arvopaperit tai metsäomaisuus. Jos ostat ensimmäistä asuntoasi välittäjän avulla, hän hoitaa asioinnin verottajan kanssa puolestasi. Sinua saattaa kiinnostaa myös nämä:. Lainahakemuksen täyttäminen edellyttää sähköistä tunnistautumista verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Emme myönnä lainaa luottotiedottomille. Varmennamme hakijan henkilöllisyyden ensisijaisesti sähköisellä tunnistautumisella, jolloin hakija tunnistautuu verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Opintolaina

.

Korkojen vähentäminen henkilöverotuksessa.

. Oma riskiarviomme voi myös estää lainahakemuksen hyväksymisen. Lainalupaus ei vielä sido mihinkään, mutta se on hyvä olla olemassa, kun asuntoja lähtee katselemaan. Valitettavasti Easycredit-lainaa ei siis voi saada yritykselle. Jokaiselle hakijalle tehdään henkilökohtainen luottopäätös lainahakemuksen pohjalta. Lopullisen lainapäätöksen saat tekstiviestillä.

Ajankohtaista | Bigbank

. Suositusten mukaan lainanhoitokulut voivat olla noin kolmanneksen kuukausituloistasi.. Kannattaa käyttää apuna pankkien nettisivuilta löytyviä lainalaskureita ja käydä neuvottelemassa laina-asioista useammassa pankissa. Muista liittää mukaan kauppakirja! Verotoimistosta saat leiman varainsiirtoveroilmoitukseen, joka sinun tulee toimittaa isännöitsijälle

Kommentit