Kulutusluotto ja korot

Ensinnäkin kannattaa miettiä sitä, kuinka paljon pystyt maksamaan lainan lyhennystä kuukausittain. Ja voi tulla myös aika ikäviä toimenpiteitä pankkisi taholta, vaikkapa, ettei maksujärjestelyihin suostuta. Kulutusluotto ja korot.

Siitä huolimatta sain asuntolainan. Nyt kuitenkin pelit ovat pelattu ja tulot ovat taas normaalitasolla, eli makselen velkoja pois eikä uusia tule.

Kulutusluottojen korot vaihtelevat |

.. Itse olen velkaa joka suuntaan ja niin maksukyvyn rajoilla, kuin olla voi. Haluaisin vaan nuo "ylimääräiset" luotot pitää omana tietonani, jos mahdollista. Myös pankeilla on vastuu nykytilanteesta.

Lainaa heti – Kulutusluotto nopeasti tilille – Vertaa.

. Joten, eiköhän kannattaisi tuossakin asiassa olla rehellinen. Toisaalta, kun haet sitä lainaa, niin pankki kyllä tarkistaa tilisi rahaliikenteen, ja sieltä kyllä näkyy, mitä säännöllisiä maksuja makselet. Tietysti voit jättää kertomatta, mutta jos myöhemmin maksuvaikeuksia tulee, niin pankki tekee aika ikäviä kysymyksiä siitä, miksi et kertonut muista lainoistasi. 19-vuotias on vielä nuori aikuinen, jolla todennäköisesti on alhaiset tulot tai ei tuloja vielä opiskeluiden takia ollenkaan. Ne tietää koko karmean totuuden, mutta eivät välitä. Olen varma, että jos pankki olisi tiennyt kaikki lukemattomat luotot ja vipit, olis laina jäänyt haaveeksi. Kulutusluotto ja korot. Silloin loppuu asuntolaina.

Vakuudellinen kulutusluotto - korot vertailussa -

.

Kulutusluotto |

. Saan kyllä molemmat lainat maksettua hyvin pois vaikka korot nousisivatkin reilusti, eli maksukykyyni toinen luotto ei vaikuta

Kommentit