Jos lainan takaisinmaksu tuottaa ongelmia, kannattaa ottaa mahdollisimman pian yhteyttä oman pankin asiakasneuvojaan, ja pyrkiä selvittämään tilanne, eikä vain missään nimessä jättää maksuja maksamatta sopimatta asiasta pankin kanssa

Jatkossa voit nostaa rahaa luottotililtäsi kellon ympäri. Ferratum Joustava tuo sinut ja tarvitsemasi rahan yhteen missä vain, milloin vain. Laskun eräpäivää ei voi vaihtaa laina-aikana. Tunnistaudu järjestelemään pankkitunnuksillasi. Ferratum Joustava-luotto on jatkuva luotto, joka on sovittuun luottorajaan asti asiakkaan jatkuvassa käytössä. Lainanhakijan kannattaa myös tehdä itselleen selväksi jo ennen lainan hakemista mitä itse asiassa lainaltaan odottaa. Lisäksi luoton takaisinmaksu on selkeää. Hakeminen tapahtuu suojatussa yhteydessä. Hakija ei ole maksanut aikaisempia lainojaan luotonantajalle tai konserniin kuuluville yhtiöille. Laskutustamme ja perintää hoitaa iKassa Finland Oy. Toimimme vastuullisesti toimintamme kaikilla osa-alueilla noudattaen voimassaolevaa lainsäädäntöä, kuluttajaviranomaisen suosituksia ja vastuullisen luotonannon kriteerejä. Jos haluat maksaa lainan kokonaisuudessaan pois, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Täältä löydät vastauksen. Jos et, otathan yhteyttä!

. Muussa tapauksessa laina siirretään tilillesi, kun olemme vastaanottaneet     tuloselvityksen muulla tavoin. Lainaa lyhennetään tasaerissä kuukausittain. Maksettava erä on kuitenkin aina vähintään laskusta ilmenevän lyhennyksen suuruinen summa. Rahat näkyvät tilillä yleensä heti, mikäli luotonsaajan ilmoittama tili on jossakin seuraavista pankeista: Nordea, Danske Bank, Osuuspankki, Säästöpankki, Ålandsbanken, Handelsbanken, Tapiola Pankki tai Paikallisosuuspankit. Mikäli jostakin syystä lasku ei ole tullut lainanottajalle kymmenen päivän kuluessa laskutuskauden päättymisestä, tulee hänen omatoimisesti ottaa yhteyttä Risicum.fi:n tai iKassan asiakaspalveluun. Takaisinmaksettu osuus luotosta on asiakkaan uudelleen käytettävissä ja uusi nosto voidaan tehdä suoraan omalla asiakastilillä ilman uuden luottohakemuksen tekemistä. Viitenumerosi pysyy samana koko laina-ajan ja voit milloin tahansa tehdä ylimääräisiä suorituksia lainallesi. Hakijalla on luottohäiriömerkintä tai maksuhäirömerkintä. Jos et  käytä Instantoria, niin  saat alustavan lainapäätöksen välittömästi, mutta rahat siirretään tilillesi kun olet antanut selvityksen muulla tavoin. Lainan ennenaikainen takaisinmaksu on mahdollista aiheuttamatta lisäkuluja lainaajalle. Asiakkaalla on aina oikeus lyhentää luottoa myös enemmän kuin määritellyn minimilyhennyksen verran. Nostokuluttomia nostoja voit tehdä ensimmäisen laskutuskautesi ajan joko kirjautumalla Online-palveluumme tai helposti tekstiviestillä. Vahvista tulotiedot käyttämällä luotettavaa Instantor-työkalua. Haluamme hyvän luotonantotavan mukaisesti todentaa kuluttajan henkilöllisyyden sekä luottokelpoisuuden.

LyhennysJousto | Asuntolainan lyhennysvapaa |

. Lainasumma on kuitenkin aina lainaehtojen mukainen. Jos lainan takaisinmaksu tuottaa ongelmia, kannattaa ottaa mahdollisimman pian yhteyttä oman pankin asiakasneuvojaan, ja pyrkiä selvittämään tilanne, eikä vain missään nimessä jättää maksuja maksamatta sopimatta asiasta pankin kanssa. päivän, laskutuskautesi on lainan avauspäivästä kuun viimeiseen päivään. Jos lainan takaisinmaksu tuottaa ongelmia, kannattaa ottaa mahdollisimman pian yhteyttä oman pankin asiakasneuvojaan, ja pyrkiä selvittämään tilanne, eikä vain missään nimessä jättää maksuja maksamatta sopimatta asiasta pankin kanssa. Kuinka rahaa voi lainata ilman vakuuksia?. Hakemus hylätään, jos hakemuksessa käytetään tiliä, jolle on aikaisemmin myönnetty laina toiselle henkilölle. Voit käyttää tiliäsi nettiyhteyden kanssa millä tahansa laitteella ja liikkuessasi missä tahansa. Lainan myöntämisen edelletykset eivät täyttyneet. Ferratum on luotettava luotonantaja. Hae lainaa netistä, älypuhelimellasi tai tabletilla. Ja koska rahantarve ei kelloa katso, luotoltasi nostat rahaa ihan mihin kellonaikaan tahansa. Toimimme yhteistyössä pankkien kanssa ja olemme huolehtineet tietoturvastamme. Tekstiviestin hinta on operaattorin määrittelemä hinta, ja me emme peri viestistä lisämaksua. Tärkeää on ottaa myös huomioon kuinka paljon kuluja lainan ottamisesta aiheutuu heti alkuun, kuukausittain ja erityisesti kuinka suuri on takaisinmaksettava määrä. Vastuullisena toimijana, aivan kuten pankitkin, haluamme myös itse varmistaa, että takaisnmaksukykysi on riittävä. Tuloselvityksenä voimme tapauskohtaisesti käyttää myös henkilön verotietoja luottopäätöksen tekemisessä. Jos Instantorin antamat tiedot eivät ole riittävät, lähtetämme sinulle tekstiviestin, jossa pyydämme lisäselvitystä. Lainaehdot löydät kohdasta lainaehdot. Valitse haluamasi ensimmäisen noston määrä ja laskun eräpäivä.. Jos sinulla on kysyttävää, niin olethan yhteydessä asiakaspalveluumme. Huomioithan, että luotonantaja Aurajoki Nordic Oy myöntää lainoja myös Laina.fi palvelussa. Voit maksaa laskussa näkyvän lyhennyksen tai halutessasi sitä suuremman summan. Joustava-luotto kulkee mukanasi missä menetkään aina nettiyhteyden päässä – lainaa saat näin tarpeen tullen yhtä vaivattomasti arkisten kiireiden keskellä kuin lomamatkalla.

Kommentit