Jos jostain syystä et vain millään löydä lisää työtä tai et saa extravuoroja työpaikaltasi, voit pyytää pientä lainaa vanhemmiltasi tai kaveriltasi

Jatkuva tilaus on aina määräaikaista tilausta edullisempi. Jos tilasit lahjaksi ja tilaukseen sisältyy digilukuoikeus, saat noin viikon sisällä tilauksen tekemisestä postitse kirjeen, jossa on mukana lahjakortti annettavaksi lahjansaajalle. Määräaikainen tilaus loppuu automaattisesti sovitun tilauskauden loppuun. Tämän vaihtoehdon löydät kunkin tuotteen asiakastukisivun Usein etsityt -kohdan Lopeta tilaus -napin kautta. Tilauksen päättyessä veloitetaan ennen irtisanomisen voimaantuloa toimitettujen lehtien hinta.

Sisustussuunnittelua sinulle - Kuopiosta koko maahan!

. Mikäli alkuperäistä tilaajalahjaa ei ole saatavilla sen toimitushetkellä, tai mikäli korvaamiseen on muutoin painava syy, saatamme joutua toimittamaan sinulle toisen tilaajalahjan. Huomaathan myös, että tilaukseen mahdollisesti sisältyvää tilaajalahjaa ei voi vaihtaa toiseen tilaajalahjaan. Tarvittaessa ota yhteyttä asiakaspalveluun >>.

Lainat 20-vuotiaalle. Mikäli et näe etsimääsi tilausta Oma Sanomassa, tiliisi ei ehkä vielä ole liitetty sitä asiakasnumeroa jonka takana tilaus on. Mikäli et jostain syystä näe tilauksiasi Oma Sanomassa, tiliisi ei ehkä vielä ole liitetty asiakasnumeroasi. Huomaa siis, että silloin lähetykset saattavat saapua eri päivinä, ja mahdollisesti osa pakettina, osa kirjeenä. Eli ei hätää, mikäli et ollenkaan halua luoda Sanoma-tiliä. Jos jostain syystä et vain millään löydä lisää työtä tai et saa extravuoroja työpaikaltasi, voit pyytää pientä lainaa vanhemmiltasi tai kaveriltasi. Jatkuva tilaus jatkuu tilausjaksosta toiseen ilman erillistä uudistamista, ellet lopeta tilausta päättymään voimassa olevan tilausjakson loppuun. Tilaajalahjoja ei toimiteta ulkomaille. Tai jos et näe Oma Sanomassa tilauksiasi, esim. Löydät kirjautuneena ollessasi Omat tilaukset -sivulta kohdan, jossa voit lisätä asiakasnumerosi. Näet tilauksesi kun olet kirjauneena Oma Sanomaan.

Äänestäminen vaalipäivänä - Vaalit

. Eli voit silti lopettaa jatkuvan tilauksesi tilausjakson loppuun. Lahjakortissa on ohjeet miten lahjansaajan tulee toimia digitaalisen sisällön käyttöönotossa. Jos tilaajalahjasi toimitetaan pakettina, näet Oma Sanomassa tilauksen tiedoissa tilaajalahjan yhteydessä lähetystunnuksen ja voit seurata lähetystä Matkahuollon sivuilta Lähetystunnus näkyy kuitenkin vasta sen jälkeen, kun pakettisi on lähetetty. Tilaukseeni kuuluu tilaajalahja. Jos laskutusjakso tai maksuerä on maksettu ennen irtisanomisen voimaantuloa, päättyy tilaus maksetun jakson päättyessä. koska asiakasnumeron liittäminen tiliin ei jostain syystä onnistu. Näet sekä omat, että antamasi tai saamasi lahjatilaukset. Näet tiedoista myös milloin tilausjaksosi alkaa ja päättyy. Jos tilaukseesi kuuluu useampi tilaajalahja, ne voidaan joskus toimittaa erillisinä lähetyksinä. Oma Sanomassa voit lopettaa tilauksen voimassa olevan tilausjakson loppuun joko kirjautuneena, jolloin löydät kyseisen tilauksen tietojen yhteydessä Lopeta tilaus -linkin, tai asiakasnumeron, tilausnumeron sekä postinumeron avulla. Jos jostain syystä et vain millään löydä lisää työtä tai et saa extravuoroja työpaikaltasi, voit pyytää pientä lainaa vanhemmiltasi tai kaveriltasi. Näet onko tilauksesi jatkuva vai määräaikainen tilauksen tiedoissa, kun olet kirjautuneena Oma Sanomaan. Saat Matkahuollolta ilmoituksen kun paketti on noudettavissa.

Kommentit