Ja tietenkin Suomessa lainan hakijan täytyy olla suomalainen

Irina on juossut koko päivän kaupasta kauppaan. Toinen hyvämaineinen pääkaupunkiseudulla toimiva kauppatieteitä opettava instituutio on Hanken, jossa kauppatieteitä voi opiskella sekä englanniksi että ruotsiksi. Ja tietenkin Suomessa lainan hakijan täytyy olla suomalainen. Lääkäri kertoo Irinalle, että hänen nilkkansa ei ole murtunut, vaan nyrjähtänyt. Mies soittaa kännykällä ambulanssin. Ja tietenkin Suomessa lainan hakijan täytyy olla suomalainen. Yhtäkkiä hän liukastuu ja kaatuu kadulle. Näin se varmistuu että maksut tulevat takaisin tilille, eikä asiaa tarvitse viedä perintään asti. Suosituin on viiden vuoden mittainen maisterintutkintoon johtava opinto-ohjelma, jonka päätteeksi opiskelijasta tulee kauppatieteiden maisteri. Turussa Turun kauppakorkeakoulu sekä ruotsinkielinen Åbo Akademi ovat suosittuja vaihtoehtoja, mutta myös muissa suurissa kaupungeissa kuten Tampereella sekä Lappeenrannassa on todella kovatasoisia korkeakouluja. Kun hän yrittää nousta, hän ei pääse ylös, koska vasemmassa nilkassa on valtava kipu. Hänellä on kädet täynnä kasseja. Irina pyytää sairaanhoitajaa soittamaan hänen miehelleen.

Dysleksia - Itsehoidon artikkelit - Tohtori Tolonen

.

Lääkäri sanoo Irinalle, että hän voi mennä kotiin, mutta hänen täytyy levätä muutama päivä. Valittavana on sekä yliopistoja että kauppakorkeakouluja, joista suurimmalla osalla on tarjolla kaupallisia opinto-ohjelmia. Vaikkei tämä kattaisi koko velkatarvetta, voi se vähentää mahdollisesti otettavan pikavipin summaa. Kun ambulanssi tulee, Irina nostetaan autoon ja viedään sairaalan ensiapuosastolle. Yksi tunnetuimmista on tietenkin entinen Helsingin kauppakorkeakoulu, joka nykyään toimii Aalto-yliopiston alaisuudessa. Sairaalassa Irina nostetaan paareille, ja sairaanhoitaja ottaa hänen henkilötietonsa. Nyt hänellä on kiire kotiin. Mikäli kauppatieteet ja taloustieteet kiinnostavat korkeakoulutasolla, on näiden oppiaineiden opiskelemiseen tarjolla erinomaiset puitteet. Sitten lääkäri tutkii Irinan, ja hänet viedään röntgeniin. Irina on iloinen, että hänen ei tarvitse jäädä sairaalaan. Hän juoksee bussipysäkille.

Etusivu |

. Hän pyytää vieressä seisovalta mieheltä apua. Pääkaupunkiseudun ulkopuolella on tarjolla niin ikään mainiot mahdollisuudet niille, jotka haaveilevat kauppatieteilijän urasta..

Asemien tiedot - VR - VR: Junaliput verkkokaupasta. Katso.

. SAIRAALASSA On tammikuu ja alennusmyyntien aika. Valittavana on useita eri opintopolkuja niin taloustieteissä, markkinoinnissa ja liiketaloudessa. Sairaanhoitaja laittaa Irinan nilkkaan tukisiteen

Kommentit