Ihan kaikenlaisia tarjolla olevia lainoja ei voi hakea tekstiviestillä

Marek on tylsä tauti, pääsääntöisesti se käy hengen päälle. Hauskasti ovat tönkäneet lumen alta sulan maan esiin. Ihan kaikenlaisia tarjolla olevia lainoja ei voi hakea tekstiviestillä. Onneksi ovat sitkeää sakkia eivätkä ihan ensimmäisistä lumipyryistä masennu. Kunhan kengittäjä on käynyt sipistelemässä Kasperin kaviot ja uudelleenkengittänyt Oton, me Perikunnan nuoremman kanssa suuntaamme kohti Jyväskylää. Höna oli vuoden ikäinen nätti kananen, hurjan tomera ja uteliaskin.  Sopivasti se saatiinkin, tänä vuonna tulee täysi kymppi Torppavuosia täyteen. Mihin kulutusluottoja käytetään?. Isoimmat olen talven mittaan raahannut hevosille puuhasteltavaksi, kohta sieltä saakin kerätä kalutut oksat pois ja viedä vaikka liiteriin. Sunnuntaiaamupäivällä lähdemme triona kohti Tamperetta. Minä jo pelkäsin, että ne häippäisevät koko lössi näin tyhmän säätilan maisemista. Takapihalla näyttää nyt suunnilleen tältä. Enää ei puutu tuuliviiriä. Siinä vaiheessa kun näen oireet, kipaisen nykyisin lintu kainalossa pölkylle. Kertokaa erilaisia vinkkejä, miten yllättää poikaystävä positiivisesti. Mustarastaita on kokonainen parvi ja ne ahertavat linturuokintapaikalla maanmuokkaushommissa. Ihan kaikenlaisia tarjolla olevia lainoja ei voi hakea tekstiviestillä. Toivottavasti hautomakoneessa muhii joku valkoisen käppänän tipu juuri parhaimmillaan eivätkä ne kaikki ole kukkoja. Sitten vähän mukavampiin juttuihin. Rakkaat salavat ovat talven myrskyissä karistaneet taas ihan muutaman risun maahan ja nuo kaikki pitäisi koota kasaan ja kärrätä pois. Asuntoa voi myös alivuokrata, kunhan se on suurempi kuin yksiö, ja omassa asumiskäytössä säilyy edelleen yli puolet asunnosta. Mukavaa viikonloppua !. . Muuten tyypillinen kääpiökoch, mutta pahuksen laiska munimaan.

Kuvitettu pikaopas risteyspyöräilyyn - Otso Kivekäs

. Tänään aamupakkasten jälkeen oltiin koko päivän pikkuisen plussalla. Rusakonpenteleet ovat muuten harrastaneet bonsaitypistyksiä ja tammesta kasvaa entistä psykedeelisemman muotoinen esitys.

• katso viestiketjua - Autiotaloja

. En minä enää ryhdy tekohengittämään, taistelu kun yleensä päättyy kuitenkin huonosti. Lipputangon suhteen tulin järkiini, ei minussa niin paljoa ole sisäistä talonmiestä, että jaksaisin saati muistaisin kaikkina liputuspäivinä noudattaa lippuprotokollaa. Meiltä nähkääs on kaikki nämä vuodet puuttunut sekä lipputanko, että tuuliviiri. Oi että minä odotan niitä aikoja kun pihalla saa kuunnella mustarastaiden viheltelyä. Joulukuusetkin paljastuivat hangen alta, varsin hyvin nekin on uudelleenmuotoiltu. Kevät näyttää hivuttautuvan takaisin.

Ihan aluksi haluan esitellä Iso-J:n lahjaksi saaman tuuliviirin. Siellä kohteemme on Nemppakuoman residenssi.

Formula1 kisat netistä – Avuton

. Lauantaina on kivaa luvassa. Täytyy vähän kurkistella eri ilmansuunnista mille katonharjanteelle tuo Andalusian härkä parkkeerataan. Tänä vuonna onkin semmoinen mieskuoro, että kilvanlaulannasta tulee ennenkuulumattoman ihana. Sillä aikaa kun napero äheltää valmentajan rääkissä, me suuntaamme -tralalaaa- messukeskukseen ja elämäni ensimmäisille puutarhamessuille

Kommentit